Om oss

Renovo AS ble etablert i 2013. Men vi har lang erfaring fra renholds bransjen. Både som selvstendig næringsdrivende og som ansatte innen renhold i andre renholdsfirmaer. Vi er en liten leverandør innen daglig renhold og hovedrengjøring. Våre tjenester innebærer alt fra daglig renhold som hovedrengjøring, vinduspuss, rensing av møbler, tepperens, rensing av gardiner og mer.

Vi er også i ferd med å utvikle vår vedlikeholds avdeling, med tjenester innen mindre rehabiliterings arbeid, maler og vaktmestertjenester. Vi har ambisjoner om å vokse gjennom organisk vekst og gode leveringsbetingelser.

Vi tilbyr våre kunder seriøsitet og trygghet. Vi jobber sammen med kundene for den mest effektive løsningen tilpasset kundens behov og ønsker. Kvalitet og levering settes det stor vekt på hos oss. Vi følger opp våre kunder med regelmessige kundeoppfølging, dette for å komme avvik og misforståelser i forkant. Fordi avvik kan forekomme, med hyppige kundebesøk og dialog kan vi sikre god leveringsbetingelser og kvalitet til våre kunder.

profilert bil